Taart & Spelen

Op 26 december is het weer zover en gaat de 10de editie van de Speldag door!

Vanaf 10u00 ben je welkom op onze vertrouwde locatie (CM-gebouw Sint Michiels). Het aantal plaatsen is beperkt, daarom vragen we om voor af in te schrijven.

Naar goede traditie organiseren we een taartenslag: neem een zelfgebakken taart mee, in de namiddag wordt onder de taartenbakkers een aantal spellen verloot (altijd prijs!).

De toegang bedraagt € 2 voor leden Spellenclub Hof van Watervliet en € 7 voor niet-leden. Voor wie enkel 's avonds komt, geldt de regeling van een gewone spelavond (gratis voor leden, € 1 met vermindering en € 2 voor niet-leden). Er is de gelegenheid om belegde broodjes te bestellen: om 11u en om 16u30 wordt de bestelling doorgegeven. Let op, dit broodje is niet inbegrepen in de toegangsprijs.

Inschrijven kan tot 23 december en dit op een spelavond of via een mailtje naar heidi@spellenclubhofvanwatervliet.net. Vermeld je naam en of je voor een hele dag komt of enkel 's avonds. Geef ook door als er spellen zijn die je graag uitgelegd zou krijgen (zelfs spellen die niet tot de gewone collectie behoren) - het bestuur zal zijn best doen!

 

Tags: