Onbekend & Onbemind

Datum: 

vrijdag, 13. oktober 2017

Beschrijving: 

In oktober is er traditioneel de thema-avond de ‘Favoriet van Hof van Watervliet’. Hierbij werden de favorieten spellen verkozen. 
 
Met het bestuur hebben we echter vastgesteld dat hierdoor Agricola en co (nogmaals) op tafel komt – en dit terwijl er zich in onze spellenkast zoveel pareltjes bevinden die zelden of nooit gespeeld worden, wegens onbekend en onbemind.
 
Daarom hebben we besloten om het roer om te gooien en zetten we op vrijdag de dertiende spellen in de kijker die aan één van volgende criteria voldoen:
-‘nooit gespeeld want is er niemand die de spelregels (nog) kent’
-‘ik heb het lang geleden ooit één keer gespeeld, het was goed maar ik weet bij god niet meer hoe het gaat’
-...
 
Met het bestuur selecteerden we alvast enkele titels en trekken we ons terug in ons vertrouwde Tibetaanse klooster om ons voor te bereiden. 

Neem gerust zelf een onbekend&onbemind spel mee uit de eigen collectie – of doe ons een suggestie. De collectie van de club vind je op onze website: http://www.spellenclubhofvanwatervliet.net/collectie

Een spelavond start om 19u30 en duurt gewoonlijk tot 23u00. Iedereen is vrij om te komen en gaan wanneer ze dat willen, maar als je voor het eerst komt kom je best tussen 19u30 en 20u00 omdat het anders moeilijk kan zijn om nog ergens aan te schuiven. De eerste deelname is tevens gratis.