Kom en vier met ons mee!

Sinds 1993 organiseert Spellenclub Hof van Watervliet elke tweede, vierde en vijfde vrijdag van de maand spelavonden voor de liefhebbers van het betere gezelschapsspel.

Als oudste spellenclub van het land hebben we ondertussen een mooie traditie opgebouwd en ons dertig jaar bestaan willen we uiteraard graag vieren.

We doen dit met een hapje en een drankje – waarbij we ons eigen nieuw speeltafelbier ontkurken, speciaal voor deze bijzondere gelegenheid gebrouwen. Voor de nostalgici onder ons halen we foto’s uit de oude doos die je in onze retrospectieve kunt bewonderen.

We nodigen je dan ook graag uit op onze feest-spelavond van vrijdag 22 september 2023 in onze vertrouwde spellocatie: CM Ontmoetingscentrum, Koningin Astridlaan 2 te Sint-Michiels. Op het programma:

  • vanaf 19u30: ontvangst met buffet en een woordje van de voorzitter
  • vanaf 20u30: spelavond waarbij we een aantal klassiekers op tafel leggen.
  • omstreeks 22u00: verloten van een aantal spelen onder de aanwezigen

We hopen jullie talrijk te mogen begroeten - of je nu een regelmatige bezoeker bent, of dat het nu alweer jaren geleden is dat je nog kwam of al ben je nog maar een paar keer bent langs bent geweest - iedere spelliefhebber en sympathisant welkom.