Bring and Buy op 3 september 2023

Ook dit jaar organiseren we opnieuw onze Bring&Buy op de Sint-Michielsfeesten, met de mogelijkheid om spellen te kopen en te verkopen. Dit gaat door op zondag 3 september 2023 van 9u00 tot 17u00 en dit op de gewone spellocatie: het CM-gebouw te Sint-Michiels (Koningin Astridlaan 2).
Voor wie wil verkopen: spellen kunnen worden binnen gebracht op zaterdagochtend 2 september van 9u30 tot 10u30 of op zondag 3 september voor 8u45 (opgelet: wijziging ten opzichte van vorige jaren, dus niet op vrijdagavond!). Voor alle praktische afspraken en het verkoopreglement, stuur een mailtje naar heidi@spellenclubhofvanwatervliet.net
Voor een vlot verloop van de verkoop, herinner ik er hieraan dat er niet kan verkocht worden zonder verkoopnummer (aan te vragen door een mailtje naar heidi@spellenclubhofvanwatervliet.net) en dat er moet gebruik gemaakt worden van het standaardverkoopformulier (wordt bezorgd samen met het verkoopnummer). Het ingevulde formulier moet voor 2 september digitaal in Excel-leesbaar formaat aan ons worden terugbezorgd.
Als je wil deelnemen, graag een seintje ten laatste op 1 september 2023.